Mibes

Pýtate sa ako zlepšiť váš predaj? Chceli by ste zvýšiť návštevnosť na vašich stránkach? Vyskúšajte to pomocou PR článkov, ktoré vám na našom webe zverejníme.

Aké LED pásy sú vhodné do kúpeľní?

LED pásy sú modernou možnosťou osvetlenia. Takéto osvetlenie si môžete nainštalovať praktický kdekoľvek. Ale čoraz viac je moderné si takéto pásiky nainštalovať do kúpeľní. Kde ich umiestniť a aké pásiky sú na to vhodné? Na to sa poďme teraz spoločne pozrieť. LED pásy do kúpeľne znášajú dobre vlhkosť a sú aj odolné voči vode takže sú vhodnou možnosťou, ako osvetliť vašu kúpeľnú. Najvyššia úroveň krytia je IP 68, ktorá sa používa tak, kde je pravidelný kontakt s vodou. Naopak tá najnižšia je krytie IP 20, ktoré ponúka len základnú ochranu krytia, a tak nie je vôbec vhodná do priestorov s vodou.

kúpeľňa

Okrem vode je plné odolní aj voči nárazom, prachu a rôznym otrasom, ktoré môžu nastať. Takýto pás je vložený v silikónovej tube. LED pásy tvoria maličké diódy, ktoré sú navzájom po prepájané. Sú veľmi flexibilne takže si ich doladíte praktický kdekoľvek. Ich úspornosť je na veľmi vysokej úrovni. Svetlá sú v rôznych farbách a odtieňoch v ponuke sú aj farebne svetlá tzv. RGB. Okrem štandardného svietenie dokážu niektoré modely aj blikať a meniť farby podľa vášho výberu. Ovládať si ich môžete cez váš mobil alebo cez ovládač, kde si jednoducho môžete nastaviť farby prípadne odtieň presne taký aký si momentálne želáte. LED pásy môžu mať zdroj aj na na baterky, a tak sú skvelým svietidlom, ktorí si môžete dať do kúpeľni.

LED pásik

Ideálnym miestom v kúpeľni na inštaláciu osvetlenia pomocou LED pásov je zrkadlo, kde LED pásik nalepíte okolo zrkadla. LED pásik zrkadlo dokonalé osvieži a dodá mu požadovanú eleganciu. Okrem zrkadla pásy môžete dať aj na strop, okolo vašej vani, sprchového kútu či skrinky. Svietidla sa dajú strihať takže si viete pripraviť presne takú dĺžku, ako potrebujete. Nemusíte sa báť, žeby ste mohli strihaním nejako poškodiť svietidlo. Z oboch strán sa dajú prilepiť takže ich inštalácie je veľmi jednoduchá a môžete ju vykonať praktický kdekoľvek v kúpeľní. LED pásik vám dokonalo zvýrazní kachličky alebo vašu vaňu.

Příští u příspěvku

Předešlý u příspěvku

© 2024 Mibes

Šablona od Anders Norén